EventsFirmaarrangement

OutDoor Cooking – Gruppearrangement

OutDoor Cooking

Med Naturkokkens OutDoorCooking koncept får du en oplevelse, der henvender sig til firmaer eller selskaber der vil have en fælles oplevelse, der både styrker fællesskabet og er lærerigt.
I feltet mellem de vilde urter, det nordiske køkken og den gode smagsoplevelse, arbejder vi kreativt med maden over den levende ild.

I fællesskab, hakker og snitter vi, hvorefter vi i grupper tilbereder de enkelte retter til en fælles buffet over åben ild. Menuen vil tage udgangspunkt i årstidens vilde urter, og danske grøntsager. Der steges, grilles, bages, koges og ryges på forskellige måder, og med forskelligt udstyr.

Arrangementerne kan tilpasses den enkelte kundes ønske, både i forhold til menu og indhold.

Herunder er eksempler på arrangementer.

  • Kort fælles intro, til de forskellige teknikker vi skal bruge, herefter opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves hovedret, forret og dessert, og afsluttes med fælles spisning.
    Arrangementet tager ca. 5 timer.
  • Fælles gennemgang af bålteknikker. Der demonstreres hvorledes man ved teori og erfaring, kan styre ilden. Kaffe og kage. Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til dagens mad. Herefter opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves hovedret, forret og dessert, og afsluttes med fælles spisning.
    Arrangementet tager ca. 7 timer.
  • Fælles gennemgang af bålteknikker. Der demonstreres hvorledes man ved teori og erfaring, kan styre ilden. Der bages pandekager og ristes kaffe. Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til dagens mad. Opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves hovedret, forret og dessert, samt en suppe til natmad. Jeg kan også stå for levering af Lavvu til overnatning og råvare til morgenmad.

Arrangementer afholdes i hele landet, og tilpasses den enkelte. Jeg er altid behjælpelig, med at finde et egnet sted, og/eller komme med forslag til et arrangement der passer netop til jer.

Da arrangementerne er individuelt tilpasset, varierer priserne, så kontakt mig for et tilbud.